Wat geeft u mee? Bekijk onze checklist

KINDEROPVANG Speel-goed Aartselaar

Geen idee wat mee te geven? Onze checklist helpt u dan zeker verder.

Kledij

Van zodra het weer het toelaat, wordt er regelmatig buiten gespeeld. Wij zien er op toe dat uw kindje voldoende beschermd is tegen de zon of wind. Zorg er dus mee voor dat de kledij en het schoeisel aangepast zijn aan het seizoen. Denk hierbij er wel aan dat uw kindje tijdens het spel vuil kan worden.
Wij vragen daarom om de kindjes speelkledij aan te doen en 2 reserve setjes kledij te voorzien. Een ongelukje is snel gebeurd. Al onze kindjes die al lopen hebben in onze opvang pantoffeltjes aan.
Tijdens de zindelijkheidstraining vragen wij om meerdere broekjes te voorzien die makkelijk aan en uit gaan (geen salopet, riemen of knopen, maar gemakkelijke broeken met een elastiek in de taille). De kleren van uw kindje worden bij ons bewaard in hun persoonlijke opbergdoos.
Wij vragen met aandrang om de opvang niet met schoeisel te betreden, maar deze even uit te doen in de gang als u wenst binnen te komen.

Flesvoeding

Dit kan voor onze zuigelingen. Houd water en poeder gescheiden als u uw eigen water wil gebruiken. De flesjes worden door ons ter plekke bereid vlak voor ze gegeven worden. Als u uw eigen flesjes meebrengt, dan worden deze uitgespoeld terug meegegeven. Voorzie steeds voldoende voor onvoorziene omstandigheden.
Wij beginnen met vaste voeding te geven wanneer de ouders ons het startsein geven. Wij vragen dan ook dat jullie op de niet-opvangdagen mee groentepap of fruitpap geven.

Voeding

Wanneer uw kind een bepaald dieet volgt of u speciale wensen hebt omtrent de voeding, vragen wij om deze zelf mee te brengen.  
Verder nog mee te brengen:

 • Twee fopspenen;
 • Medicatie: deze wordt enkel gegeven met een schriftelijk bewijs van arts of ouders.

Wij vragen om geen eigen speelgoed mee te brengen. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of schade ervan als dit wordt meegebracht.
Het gebruik van doekjes of knuffels in bed wordt afgeraden in de opvang. Indien u dit toch wenst, kan u hiervoor toestemming geven op de inlichtingenfiche.

Wij vragen u om persoonlijke spullen te voorzien van de naam van uw kindje. Zoals medicatie, flesvoeding, water, fopspeen enz.

 • Kinderopvang Speel-goed Wilrijk

  Groenenborgerlaan 206
  2610 Wilrijk - België
  Ligging

  Tel.: 03 297 88 66
  info@kinderopvang-speel-goed.be
  BTW BE0638 803 594
 • Kinderopvang Speel-goed Kontich

  Kauwlei 15
  2550 Kontich - België
  Ligging

  Tel.: 0488 60 87 50
  info@kinderopvang-speel-goed.be
  BTW BE0638 803 594
Back to Top